FOTO Hotelul Trianon din București, controlat de francezi, a fost scos la vânzare cu peste 4 milioane de euro

scris 1 oct 2018

Hotelul de trei stele Trianon, aflată în imediata vecinătate a parcului Cișmigiu din Capitală, a fost scos la vânzare cu 4,3 milioane de euro. Hotelul are 42 de camere, a fost renovat în urmă cu câțiva ani și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 2,7 milioane de lei și un profit net de 33.000 de lei.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Deținut de firma Olimp Technics, cu acționari francezi, hotelul a fost inaugurat în 2006, cu 26 de camere, iar 9 ani mai târziu și-a mărit capacitatea la 42 de camere.

Unitatea de cazare este clasificată la trei stele, are un restaurant cu o capacitate de 85 de persoane și o sală de conferințe.

EXCLUSIV FOTO Booking a venit în România și i-a chemat în premieră pe hotelieri la o discuție. A primit acuzații că sprijină concurența neloială pe fondul indiferenței statului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Booking a venit în România și i-a chemat în premieră pe hotelieri la o discuție. A primit acuzații că sprijină concurența neloială pe fondul indiferenței statului

Hotelul a fost scos la vânzare pe site-ul hotelsforsale.ro. 

FOTO Hotelul Trianon din București, controlat de francezi, a fost scos la vânzare cu peste 4 milioane de euro

 

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
hotel trianon
vanzare