Grupul de turism TUI consideră că rezervările indică redresarea activităților după pandemia de Covid-19

Grupul de turism TUI consideră că rezervările indică redresarea activităților după pandemia de Covid-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mai 2022

Grupul de turism TUI a înregistrat 1,3 milioane de rezervări în ultimele patru săptămâni, a declarat directorul general Fritz Joussen personalului, într-o scrisoare văzută de Reuters, indicând o redresare susținută după pandemia de Covid-19, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai mare companie de turism din lume a raportat în martie 8,9 milioane de rezervări pentru perioada care se întinde din iarnă până la vara acestui an, pe măsură ce numărul turiștilor a crescut spre nivelurile pre-pandemice, scrie News.ro.

PROFIT NEWS TV Dragoș Anastasiu - Noi vrem să schimbăm frunza, dar nu avem un site, pierdusem și domeniul România.travel. Și eu am greșit acum 12 ani CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Dragoș Anastasiu - Noi vrem să schimbăm frunza, dar nu avem un site, pierdusem și domeniul România.travel. Și eu am greșit acum 12 ani

”Două tendințe sunt evidente: rezervările devin considerabil premium și sunt făcute într-un termen considerabil mai scurt”, a scris Joussen personalului.

El a spus că acest lucru este bun pentru cifra de afaceri, marje și profitabilitate.

TUI a declarat la începutul acestui an că rezervările pentru vacanțele de vară se apropie de nivelurile de dinainte de Covid-19, cu o redresare constantă în Marea Britanie, de când restricțiile și regulile de testare au fost ridicate.

viewscnt
Afla mai multe despre
tui
turism
rezervari