Grupul polonez eSky se extinde în Africa. Un român se ocupă de acest proiect

Grupul polonez eSky se extinde în Africa. Un român se ocupă de acest proiect
scris 17 iul 2019

Agenția de turism online eSky a anunțat că își continuă expansiunea globală și se extinde în Africa de Sud, proiect de care s-a ocupat românul Marius Turbatu, HUB Manager eSky România și director de expansiune la eSky Group.

Astfel, serviciile companiei vor fi acum disponibile în aproape 50 de țări și regiuni de pe cinci continente, scrie News.ro.

Potrivit experților eSky, piața sud-africană este extrem de atractivă, fiind cea de-a doua cea mai mare economie din Africa, cu aproape 50 de milioane de locuitori și o medie de 800.000 de locuri disponibile în zboruri locale și internaționale în fiecare lună. Aici turismul este una dintre cele mai importante industrii, iar utilizatorii au un mare apetit pentru mobil. Astfel, conform Euromonitor, 75% dintre utilizatori preferă dispozitive mobile atunci când caută și își rezervă aranjamentele de călătorie.

FOTO Fathi Taher, unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România postcomunistă, își vinde una dintre ultimele afaceri de pe piața locală CITEȘTE ȘI FOTO Fathi Taher, unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România postcomunistă, își vinde una dintre ultimele afaceri de pe piața locală

"Fiind o companie cu ambiții globale, explorăm în mod constant noi provocări. Aducem 15 ani de experiență în industrie pe o piață care a început să se dezvolte accelerat pe parcursul ultimului deceniu. Suntem încrezători în faptul că portofoliul nostru extins de zboruri și opțiuni de cazare, combinate în pachete dinamice, precum și produsul nostru multiline vor permite utilizatorilor sud-africani să descopere destinații noi, mai accesibile și mai convenabile”, a declarat Marius Turbatu.

Expansiunea globală rămâne unul dintre cele mai importante obiective strategice ale companiei, împreună cu dezvoltarea de soluții și produse de tehnologie. În acest an, Grupul eSky și-a lansat serviciile în țări precum: Argentina, Mexic, Chile, Austria, Germania, Elveția, Belgia și Olanda.

În acest an, compania își sărbătorește cea de-a 15-a aniversare, eveniment pentru care anunță reduceri, dar și o competiție foto internațională, cu un premiu de 3.500 euro, constând într-un voucher de călătorie.

Cu un venit net pe 2018 în valoare de 5,8 milioane de euro, la o valoare totală tranzacționată de 37 milioane de euro, eSky România este una dintre agențiile online de turism din România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
esky
marius turbatu