Insulele Maldive propun vaccinarea anti-COVID-19 ca parte a ofertei turistice

Insulele Maldive propun vaccinarea anti-COVID-19 ca parte a ofertei turistice
scris 20 apr 2021

Insulele Maldive oferă posibilitatea administrării vaccinurilor anti-COVID-19 turiștilor, cu scopul de a promova acest sector de care depinde atât de mult economia lor.

"Turismul de vaccinare este o viziune a președintelui țării, Ibrahim Mohamed Solih. Preconizăm să-l implementăm după modelul turismului medical", a declarat ministrul turismului, Abdulla Mausoom, potrivit Agerpres.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

"Programa 3V: vizită, vaccin, vacanță" va fi lansat când toți locuitorii din Maldive, cu o populație de 540.000 de persoane, vor fi complet vaccinați", a spus el.

Ministrul a explicat că turiștii vor putea alege vaccinul pe care îl preferă, dintre cele disponibile în țară și să rămână în arhipelag până vor primi a doua doză.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

"Complexele noastre hoteliere sunt perfect sigure pentru vaccinare. Turiștii pot rămâne între cinci și opt săptămâni pentru a primi a doua doză, sau pot pleca și să se întoarcă apoi pentru rapel", a precizat Maussom.

Ministerul Turismul din arhipelag speră ca între timp să se rezolve penuria de vaccinuri pentru a putea da undă verde acestui plan.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Insulele Maldive utilizează vaccinul Covishield, serul produs de Oxford în colaborare cu laboratorul anglo-suedez AstraZeneca și cel elaborat de Institutul Serum din India (SII).

Arhipelagul administrează și doze importate de la laboratorul chinez Sinopharm și Pfizer.

viewscnt
Afla mai multe despre
insulele maldive
vaccinare
covid-19