Numărul curselor aeriene de pe Aeroportul Internațional Craiova către Antalya se va dubla din acest an

Numărul curselor aeriene de pe Aeroportul Internațional Craiova către Antalya se va dubla din acest an
scris 3 feb 2019

Numărul curselor aeriene directe operate în sezonul estival de pe Aeroportul Internațional Craiova (AIC) către Antalya se va dubla din acest an. Cursele încep în 1 iunie și se vor încheia în 14 septembrie.

„Ne bucurăm să putem veni cu două vești bune pentru toți cei care își planifică vacanțele pentru vara acestui an. Vorbim, în primul rând, despre faptul că operatorul care a oferit în 2018 pachete turistice în Antalya, cu zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Craiova, va pune din nou la dispoziția oltenilor această destinație, începând cu prima zi din iunie”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, citat de News.ro.

O altă companie de turism a pus deja în vânzare sejururi în Antalya, cu transportul asigurat tot prin zboruri charter, care vor fi operate în fiecare zi de vineri, din data de 14 iunie.

Comisia pentru Protecția Datelor avertizează Facebook cu privire la interoperabilitatea celor trei servicii de chat ale companiei CITEȘTE ȘI Comisia pentru Protecția Datelor avertizează Facebook cu privire la interoperabilitatea celor trei servicii de chat ale companiei

„Această evoluție, dublată și de creșterea constantă a traficului de pasageri, care a atins un nou record în 2018, demonstrează încă o dată cât de necesare sunt investițiile în dezvoltarea infrastructurii construite și a dotărilor AIC. Principalele proiecte pe care ni le propunem pentru acest an, cu o valoare cumulată de peste 7 milioane de euro, urmăresc extinderea terminalelor de plecări și de sosiri, precum și a parcării. În egală măsură, intenționăm ca, la construirea bugetului pentru 2019, să ne îndreptăm către aeroport cu sumele necesare pentru achiziționarea unor noi echipamente, îmbunătățind astfel capacitatea de a deservi simultan mai multe aeronave“, a mai spus Prioteasa.

La rândul său, directorul general al Aeroportului Internațional Craiova, Mircea Dumitru, a afirmat: „Bilanțul activității din 2018 și anunțurile pozitive cu care începem acest an reflectă capacitatea AIC de a se poziționa, prin infrastructură, dotare și calitatea serviciilor oferite, drept un partener atractiv, care știe să-și mențină colaboratorii tradiționali, dar și să-și câștige unii noi. (...) În 2018 am marcat un nou record în privința volumului de activitate, cu 493.056 de călători, ceea ce ne consolidează poziția în clasamentul național și arată că înregistrăm o ascensiune durabilă. Să ne gândim doar că, prin comparație cu 2013, luat ca punct de reper de către Airports Council International Europe, am înregistrat o creștere cu peste 1.100 la sută a numărului de pasageri“,

Compania Prestige Tours – Calypso Tour, în parteneriat cu Atlas Global, va continua să opereze în 2019 zborul estival Craiova – Antalya, cu o aeronavă de 216 locuri, în fiecare zi de sâmbătă, în perioada 1 iunie – 14 septembrie (ultima plecare). 

În paralel, compania Christian Tour, având Blue Air ca partener, va opera curse estivale pe aceeași rută, cu o aeronavă de 162 de locuri, în fiecare zi de vineri, în perioada 14 iunie – 6 septembrie (ultima plecare).

viewscnt
Afla mai multe despre
antalya
curse antalya
turism antalya
vacante antalya
curse craiova antalya