Numărul turiștilor străini care au vizitat Spania a crescut

Numărul turiștilor străini care au vizitat Spania a crescut
scris 2 mar 2019

Creșterea numărului de turiști străini în Spania s-a moderat în ianuarie, la 4,2 milioane, un avans de 2,2% față de perioada similară din 2018, însă cheltuielile acestora au urcat cu 3,6%, ajungând la 4,68 miliarde de euro, arată datele publicate de Institutul Național de Statistică (INE), transmite EFE.

Este a cincea lună de creștere consecutivă a numărului vizitatorilor străini și a șasea în ceea ce privește majorarea cheltuielilor, scrie Agerpres.

DOCUMENT După protestele taximetriștilor împotriva Uber, Guvernul avansează un proiect: Serviciile de transport în regim de taxi, numai cu autorizare în noile condiții! CITEȘTE ȘI DOCUMENT După protestele taximetriștilor împotriva Uber, Guvernul avansează un proiect: Serviciile de transport în regim de taxi, numai cu autorizare în noile condiții!

În ianuarie, cei mai mulți turiști au venit din Marea Britanie (807.347, în creștere față de perioada similară din 2018), Germania (peste o jumătate de milion, un avans de 2,7%), în timp ce numărul turiștilor din Franța a scăzut cu 8,7%.

În topul destinațiilor turistice se află: Insulele Canare (1,2 milioane de vizitatori) și Catalunia (910.779).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
spania
turisti
insulele canare