Primul hotel tematic de pe Litoral, inspirat de "Pirații din Caraibe", va fi deschis înainte de 1 mai la Mamaia

Primul hotel tematic de pe Litoral, inspirat de "Pirații din Caraibe", va fi deschis înainte de 1 mai la Mamaia
scris 8 mar 2016

Hotelul Bicaz din Mamaia, pe care BCR l-a vândut la sfârșitul anului trecut cu 8 milioane de euro către doi frați din Galați, va deveni, din luna mai, prima structură de cazare tematică de pe litoral. Atât amenajările interioare, cât și costumele angajaților vor duce cu gândul la filmul "Pirații din Caraibe".

Dan și Cătălin Alexandrescu și-au vândut în vară, cu 8 milioane de euro, afacerea de condimente și  ingrediente pentru prăjituri Alex & Comp către Fuchs și Dr. Oetker, iar o parte din bani i-au investit în turism, cumpărând, cu 5 milioane de euro, hotelul Bicaz din Mamaia. Renovarea și decorarea hotelului au mai costat încă un milion de euro.

Iulian Tenie, directorul executiv al firmei Noy Business Tranzaction, deținută de frații Dan și Cătălin Alexandrescu, spune că Bicaz va fi primul hotel tematic de pe litoral și că atât personalul, cât și echipele de entertainment vor fi cosumate în pirați. "Aș îmbrăca în pirați și femeile de serviciu, însă sunt obligate să aibă halate. Dar le punem și lor ceva, acolo, care să amintească de pirați", a adăugat Tenie.

Amenajările interioare, inclusiv mobilierul, dar și cele exterioare vor aminti de asemenea de pirați.

Fiecare cameră va avea un tablou mare cu această tematică, iar hotelul se va numi "Pirates Resort Bicaz", denumire care apare deja pe pliantele de promovare. După câțiva ani, "Bicaz" va dispărea din denumirea hotelului.

"Din punctul meu de vedere, întotdeauna este nevoie de altceva. Vrem să creăm un brand", a afirmat Iulian Tenie. Hotelul va funcționa în acest an în regim de demipensiune și pensiune completă, iar de anul viitor va vinde și pachete all inclusive. Hotelul va fi deschis de 1 mai, fiind deja rezervat integral pentru acea perioadă, încă de acum o lună.

Doi frați din Galați au cumpărat de la BCR hotelul Bicaz din Mamaia CITEȘTE ȘI Doi frați din Galați au cumpărat de la BCR hotelul Bicaz din Mamaia

Hotelul Bicaz, clasificat la două stele, este format din două corpuri de clădire și are peste 300 de locuri de cazare în 158 camere duble și 8 apartamente. Frații Alexandrescu s-au apucat deja să renoveze clădirea și s-o redecoreze, urmând ca gradul de confort să fie ridicat la trei stele.

Bicaz este unul dintre cele câteva zeci de hoteluri de pe litoral scoase la vânzare, dar și unul dintre puținele care au și făcut obiectul unor tranzacții. Prețurile foarte mari ale multor structuri de cazare și starea precară îi țin pe investitori departe.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
hotel bicaz
investitii
pirati