Razie în Satul de Vacanță din Constanța. Autoritățile au dat amenzi de aproape 120.000 de lei

Razie în Satul de Vacanță din Constanța. Autoritățile au dat amenzi de aproape 120.000 de lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2020

O razie de amploare a avut loc sâmbătă seara în Satul de Vacanță din Constanța, iar autoritățile au aplicat 136 de amenzi, în valoare de aproape 120.000 de lei, 34 dintre acestea fiind acordate pentru nerespectarea măsurilor luate în cadrul stării de alertă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, sâmbătă, de la ora 21 și până duminică, la ora 2.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și cei de la Protecția Consumatorului au desfășurat acțiuni de control în Satul de Vacanță din municipiul Constanța. 

“În acest context, au fost legitimate peste 300 de persoane și verificate 45 de societăți comerciale și 71 de autoturisme. Au fost aplicate 136 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 118.000 de lei, dintre care 34 pentru nerespectarea cadrului legislativ circumscris stării de alertă, 54 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 18 pentru activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și 8 pentru abateri constatate privind circulația pe drumurile publice”, se arată în comunicatul poliției preluat de News.ro.

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat două infracțiuni: portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, au fost reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

viewscnt
Afla mai multe despre
constanta
amenzi