Record de turiști străini în Japonia

Record de turiști străini în Japonia
scris 11 ian 2019

Numărul turiștilor străini care au vizitat Japonia a crescut cu 8,7% anul trecut, la nivelul record de 31,2 milioane, în pofida dezastrelor naturale, a anunțat vineri Guvernul de la Tokyo, transmit DPA și Kyodo.

Este al șaptelea an de creștere a numărului vizitatorilor străini în Japonia și vine pe fondul sporirii activităților promoționale și al relaxării cerințelor privind vizele pentru turiști din țări ca India, Rusia și Filipine, a afirmat ministrul Turismului, Infrastructurii și Transporturilor, Keiichi Ishii, scrie Agerpres.

Euro se vinde și cu peste 4,75 lei la băncile comerciale CITEȘTE ȘI Euro se vinde și cu peste 4,75 lei la băncile comerciale

De săptămâna aceasta, Japonia a început să colecteze taxa de plecare de 1.000 de yeni (circa 9 dolari) de la fiecare călător care părăsește țara. Guvernul va folosi aceste venituri pentru a promova turismul, a declarat Keiichi Ishii.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
turisti
japonia