Românii pleacă de Paște și cu vouchere de vacanță. Spre ce zone se duc

Românii pleacă de Paște și cu vouchere de vacanță. Spre ce zone se duc
scris 26 apr 2019

Principala destinație pentru vacanța de Paște a românilor rămâne și în acest an către stațiunile și satele din țară, iar printre destinațiile preferate sunt Transilvania și satele din Bucovina (33,7%), Delta Dunării (13,7%) și litoralul românesc (11,6%). La vacanța de Paște se adaugă și ziua liberă de 1 Mai, motiv pentru care numărul rezervărilor a crescut în această perioadă, afirmă hotelierii.

Mulți dintre români au folosit voucherele de vacanță pentru rezervarea vacanței de Paște. Voucherele de vacanță au fost folosite de peste 40% dintre respondenți pentru această minivacanță, profitând de ultimele săptămâni în care pot fi folosite. Cei care nu au avut vouchere de vacanță, au alocat între 200 și 400 lei / zi de persoană, conform unui studiu HotelGuru.ro.

 

Aproape 80% dintre respondenți au declarat că vor încerca să se încadreze în suma de 200 lei/zi de persoană, în timp ce 17,9% dintre respondenți au declarat că se vor încadra în 300 de lei de persoană, pe zi. Doar 5% dintre respondenți au declarat că vor cheltui până la 400 lei pe zi, de persoană, în vacanța de Paște.

Pensiunile si hotelurile din Delta Dunarii au un grad de ocupare de 90% pentru vacanțele de Paște și 1 Mai, turiștii preferând pachetele all inclusive CITEȘTE ȘI Pensiunile si hotelurile din Delta Dunarii au un grad de ocupare de 90% pentru vacanțele de Paște și 1 Mai, turiștii preferând pachetele all inclusive

Românii care au participat la studiu vor pleca în concediu cu familia, inclusiv cu copiii (43,2%), iar 37,9% dintre respondenți aleg să meargă în cuplu sau cu prietenii. 32,6% dintre românii care au răspuns chestionarului online își vor petrece sărbătorile Pascale acasă, motivul principal fiind bugetul redus (43,8%), dar și pentru a petrece sărbătorile acasă cu familia (39,1%) sau lipsa zilelor libere (17,2%).

viewscnt
Afla mai multe despre
romani
paste
vauchere
hotelguru.ro