Șeful ANPC susține că nu își dorește ca o parte dintre turiști să plece nemulțumiți de pe litoralul românesc

Șeful ANPC susține că nu își dorește ca o parte dintre turiști să plece nemulțumiți de pe litoralul românesc
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iun 2022

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a afirmat că nu își dorește ca o parte dintre turiști să plece nemulțumiți de pe litoralul românesc din cauza neregulilor întâlnite aici și a menționat că reprezentanții instituției pe care o conduce vor fi prezenți în această vară la malul mării pentru a se asigura că sezonul estival va fi în regulă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Vom verifica cazierul comercial al fiecăruia dintre cei evaluați, vom ști dacă și în anii trecuți l-am povățuit. Dacă lucrurile în schimb au încremenit în timp din perspectiva operatorului economic, cu siguranță vom aplica sancțiuni, fie și cu avertisment, cu mențiunea că odată aplicată o sancțiune și neaplicată și neasumată de către operatorul economic și repetată în mai puțin de șase luni poate conduce la suspendarea activității acestuia.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent

Nu ne dorim așa ceva, dar, cu siguranță, în același timp nu ne dorim ca o parte dintre turiști să plece în continuare nemulțumiți de pe litoralul românesc către alte zone de litoral din alte țări, așa că vom fi aici prezenți pentru a ne asigura că vom avea un sezon în regulă, la nivelul așteptărilor celor care aleg să își petreacă sezonul în România", a declarat acesta. citat de news.ro.

Întrebat ce alte aspecte vor mai viza controalele ANPC pe litoral, Horia Constantinescu a răspuns: "Suntem mai mult decât deciși să transmitem un mesaj ferm legat de cașcarabete, așa cum le numeam încă din urmă cu cinci ani. Ele pare că rezistă în continuare, par o formă de ciuperci, apar după fiecare ploaie, după fiecare primăvară, litoralul, în unele dintre zonele acestuia, se umple de comerț la tonetă fără să aibă măcar apă pentru a spăla bruma de ustensile, fără să aibă niciuna dintre dotările necesare. De aceea, suntem deciși să îi trimitem înapoi acasă pe cei care cred că își pot încerca norocul încă o dată pe litoralul românesc”.

viewscnt
Afla mai multe despre
mamaia
litoral