Sezonul de schi în Poiana Brașov se deschide astăzi

Sezonul de schi în Poiana Brașov se deschide astăzi
scris 8 dec 2018

Sezonul de schi în Poiana Brașov se deschide, sâmbătă, unele pârtii fiind practicabile în totalitate, altele doar pe anumite porțiuni. De asemenea, vor fi pornite instalațiile de transport pe cablu. salbamontiștii recomandă prudență în practicarea sporturilor de iarnă.

Salvamontiștii din Poiana Brașov au anunțat că, sâmbătă, se dă startul sezonului de schi în Poiana Brașov, urmând a fi deschise pârtiile și instalațiile de transport pe cablu, scrie News.ro.

CONFIRMARE Voucherele de vacanță vor fi acordate în 2019 și 2020, dar la nivelul înghețat de 1.450 lei CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Voucherele de vacanță vor fi acordate în 2019 și 2020, dar la nivelul înghețat de 1.450 lei

”Astfel, vor fi deschise în totalitate părtiile Bradu, Stadion și Drumul Roșu și parțial pârtiile Lupului - fără "S"-ul mare, Sulinar - partea superioară până la zidul Mare și Subteleferic - partea superioară până la pilonul 2”, au precizat salvamontiștii.

Potrivit acestora, vor fi funcționa telecabina Kanzel și telegondola, telescaunul Ruia și Lupului, dar și teleschiurile Bradu și Stadion.

”Practicați sporturile de iarnă cu prudență pentru siguranță proprie și a celorlalte persoane!”, a transmis Salvamont Poiana Brașov. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
poiana brasov
schi