Sezonul de schi în Poiana Brașov se deschide astăzi

Sezonul de schi în Poiana Brașov se deschide astăzi
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2018

Sezonul de schi în Poiana Brașov se deschide, sâmbătă, unele pârtii fiind practicabile în totalitate, altele doar pe anumite porțiuni. De asemenea, vor fi pornite instalațiile de transport pe cablu. salbamontiștii recomandă prudență în practicarea sporturilor de iarnă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Salvamontiștii din Poiana Brașov au anunțat că, sâmbătă, se dă startul sezonului de schi în Poiana Brașov, urmând a fi deschise pârtiile și instalațiile de transport pe cablu, scrie News.ro.

CONFIRMARE Voucherele de vacanță vor fi acordate în 2019 și 2020, dar la nivelul înghețat de 1.450 lei CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Voucherele de vacanță vor fi acordate în 2019 și 2020, dar la nivelul înghețat de 1.450 lei

”Astfel, vor fi deschise în totalitate părtiile Bradu, Stadion și Drumul Roșu și parțial pârtiile Lupului - fără "S"-ul mare, Sulinar - partea superioară până la zidul Mare și Subteleferic - partea superioară până la pilonul 2”, au precizat salvamontiștii.

Potrivit acestora, vor fi funcționa telecabina Kanzel și telegondola, telescaunul Ruia și Lupului, dar și teleschiurile Bradu și Stadion.

”Practicați sporturile de iarnă cu prudență pentru siguranță proprie și a celorlalte persoane!”, a transmis Salvamont Poiana Brașov. 

viewscnt
Afla mai multe despre
poiana brasov
schi