Sinaia, premiu pentru cea mai bună stațiune de schi din România

Sinaia, premiu pentru cea mai bună stațiune de schi din România
scris 24 nov 2019

Sinaia a primit premiul pentru cea mai bună stațiune de schi din România, în cadrul World Ski Awards, ceremonie care a avut loc, sâmbătă seară, la Kitzbuhel, în Austria. În cadrul evenimentului sunt premiate cele mai bune resorturi de schi din lume.

”Sinaia a câștigat trofeul pentru cea mai bună stațiune de schi din România pentru al treilea an consecutiv. World Ski Awards, eveniment aflat la cea de-a șaptea ediție, a fost creat pentru a celebra excelența în industria sporturilor de iarnă”, a declarat Maria Floricică, manager Transport Urban Sinaia, firma Consiliului Local care administrează, printre altele, domeniul schiabil al stațiunii, potrivit News.ro.

Sinaia este singura stațiune din România premiată în cadrul ceremoniei care a avut loc în Austria. 

Franța: Peste 1.500 de castele sunt scoase la vânzare. Ofertele au explodat în ultimii ani CITEȘTE ȘI Franța: Peste 1.500 de castele sunt scoase la vânzare. Ofertele au explodat în ultimii ani

Premiul pentru cea mai bună stațiune de schi din lume a revenit stațiunii Val Thorens din Franța, cea mai bună stațiune pentru sporturile de iarnă freestyle a fost declarată Laax din Elveția în timp ce premiul pentru cel mai bun hotel de schi pentru anul 2019 a revenit Stein Eriksen Lodge Deer Valley din Statele Unite ale Americii.

Cea mai bună stațiune de schi din Bulgaria a fost declarată stațiunea Bansko.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
sinaia
schi
statiune
premiu
world ski awards