Soluții de vacanță pentru zilele libere din 2020

Soluții de vacanță pentru zilele libere din 2020
scris 9 ian 2020

Angajații români își doresc tot mai multe zile de vacanță, sau zile în care pot lucra în timp ce călătoresc, de aceea mulți aleg să folosească zile din concediu fix înainte sau după zilele libere stabilite la nivel național. Unind aceste zile cu weekendul cel mai apropiat, pot avea mai multe vacanțe pe parcursul anului și își pot achiziționa din timp biletele, pentru a găsi cele mai mici prețuri.

Pentru că primele zile libere din an au fost deja consumate, iar Ziua Unirii (24 ianuarie - liber) este deja aproape - deși prețurile pentru zborurile către Atena, Varșovia sau Tel Aviv încă sunt demne de luat în calcul - vacanța de Paște poate fi planificată. 

Zilele de 17, 19 și 20 aprilie sunt deja libere, deci un city break în Europa va fi ușor de organizat, dar cei care își doresc o vacanță mai lungă pot folosi 8 zile de concediu pentru a se bucura de 17 zile (1 Mai - liber) departe de casă. Potrivit momondo.ro, o vacanță în India, în China sau în Kenya va fi suficient de prietenoasă cu bugetul anual de vacanță încât să fie posibile și alte deplasări interesante.

DOCUMENT Paradox: Problemele cu bagajele la Aeroportul Otopeni au apărut după un ”plan de îmbunătățire” a serviciilor de handling. Raport: Echipamente uzate, infrastructură neadecvată, lipsă de personal, peste 1.600 zboruri întârziate într-o lună CITEȘTE ȘI DOCUMENT Paradox: Problemele cu bagajele la Aeroportul Otopeni au apărut după un ”plan de îmbunătățire” a serviciilor de handling. Raport: Echipamente uzate, infrastructură neadecvată, lipsă de personal, peste 1.600 zboruri întârziate într-o lună

Datele de vacanță: 17 aprilie - 3 mai (cu 8 zile de concediu)
Prețul mediu pentru un zbor dus-întors către New Delhi: 529 euro
Prețul mediu pentru un zbor dus-întors către Beijing: 425 euro
Prețul mediu pentru un zbor dus-întors către Nairobi: 525 euro

Zilele de 1 și 8 iunie au fost stabilite ca fiind libere, prin urmare 2 weekenduri lungi pot aduce 2 escapade memorabile. Cei care preferă vacanțe mai lungi și îndepărtate, pot folosi 4 zile de concediu pentru o vacanță de 10 zile care să pornească pe deplin apetitul pentru călătoriile de vară. Japonia sau Thailanda sunt doar 2 dintre țările către care se poate zbura ieftin în aceste zile.

Datele de vacanță: 30 mai - 8 iunie (cu 4 zile de concediu)
Prețul mediu pentru un zbor dus-întors către Tokyo: 444 euro
Prețul mediu pentru un zbor dus-întors către Bangkok: 396 euro

Emiratele Arabe Unite vor să lanseze o nouă viză turistică, pe 5 ani CITEȘTE ȘI Emiratele Arabe Unite vor să lanseze o nouă viză turistică, pe 5 ani

Ziua națională a României este un alt prilej de a avea o vacanță scurtă, întrucât zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie nu vor fi lucrătoare, deci combinându-le cu weekendul precedent se obține o minivacanță perfectă pentru explorarea târgurilor de Crăciun sau a unor plimbări pe malul mării în locații cu temperaturi mai prietenoase, precum Portugalia sau Cipru. Nu sunt necesare zile în plus din concediu, dar dacă finalul anului nu le acoperă pe toate cele disponibile, ele pot lungi această călătorie de început de iarnă.

Datele de vacanță: 28 noiembrie - 1 decembrie
Prețul mediu pentru un zbor dus-întors către Lisabona: 110 euro
Prețul mediu pentru un zbor dus-întors către Larnaca: 80 euro

viewscnt
Afla mai multe despre
zile liberre 2020
concediu 2020
momondo.ro