Spania - record de turiști străini

Spania - record de turiști străini
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 ian 2020

Numărul vizitatorilor internaționali în Spania a atins în 2019 nivelul record de 83,7 milioane - al șaptelea an consecutiv de creștere a numărului de turiști - a anunțat luni ministrul Industriei și Turismului, Reyes Maroto, exprimându-și optimismul privind evoluțiile din 2020, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sosirile turiștilor au crescut anul trecut cu 1%, comparativ cu 2018. "Suntem optimiști în privința evoluțiilor din acest an, deoarece avem un sector turistic solid și consolidat, capabil să facă față dificultăților", a afirmat Maroto.

Anul trecut au venit mai mulți vizitatori din Asia și SUA, compensând declinul din Marea Britanie și Germania, țările de unde veneau cei mai mulți turiști în Spania, scrie Agerpres.

FOTO Dinescu și-a mai deschis un restaurant, unde gătește el însuși. \ CITEȘTE ȘI FOTO Dinescu și-a mai deschis un restaurant, unde gătește el însuși. "Decât să mă internez la neurologie, mai bine gătesc la restaurant."

Atragerea vizitatorilor din alte state va fi una din prioritățile Ministerului Turismului, alături de eforturile de a avea turiști tot timpul anului, nu numai în sezonul de vară, a declarat Maroto.

Spania este a doua cea mai vizitată țară din lume, după Franța, iar turismul este crucial pentru economie, contribuind cu aproape 12% la Produsul Intern Brut.

viewscnt
Afla mai multe despre
spania
turisti