TABEL Noi rute de zbor în 2020: Ce destinații pot descoperi românii

TABEL Noi rute de zbor în 2020: Ce destinații pot descoperi românii
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2020

Transportul aerian devine din ce în ce mai folosit, ceea ce face ca ofertele companiilor aeriene să se diversifice pentru a valorifica potențialul călătorilor români. Astfel, operatorii low cost își continuă expansiunea, adăugând destinații noi sau crescând frecvența zborurilor către destinațiile existente prin achiziția de noi aeronave sau relocarea lor în bazele din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Echipa momondo a identificat 19 destinații noi către care românii pot zbura direct, beneficiind de tarife reduse și orare de zbor convenabile.

Tranzacție pregătită: Singurul hotel cu vedere la Mureș din Arad - scos la vânzare cu 8 milioane euro. Printre proprietari este și Aurel Muntean, care deține hotelul Împăratul Romanilor din Sibiu CITEȘTE ȘI Tranzacție pregătită: Singurul hotel cu vedere la Mureș din Arad - scos la vânzare cu 8 milioane euro. Printre proprietari este și Aurel Muntean, care deține hotelul Împăratul Romanilor din Sibiu

Rute noi de zbor cu plecare din București în 2020

Compania românească Blue Air a anunțat primul zbor către Munchen pe 15 Iunie, la scurt timp după introducerea zborului Eurowings către Stuttgart (21 Mai). Cei care preferă destinații cu temperaturi mai ridicate se vor bucura de adăugarea rutei către Kavala, orașul grecesc țintit de românii care obișnuiau să meargă în insula Thasos pentru a își petrece concediul de vară. Zborul va fi operat de Ryanair și va funcționa doar în perioada 6 Iunie - 26 Septembrie. 

Compania Wizz Air a anunțat încă 3 rute cu plecare din București, care vor face drumurile către orașele europene mai ușoare și mai rapide: Lyon (începând cu 2 Iunie), Praga (începând cu 1 Iulie) și Sevilla (începând cu 4 Iulie). Pe lângă aceste noi destinații, adăugarea unor noi aeronave la flota care operează zboruri din București ajută și la creșterea numărului de curse pe alte rute, ceea ce ar trebui să genereze și scăderi de prețuri sau menținerea unor tarife minime pe o perioadă mai lungă de timp.

Rute noi de zbor cu plecare din Iași în 2020

Oferta de zboruri cu plecare din Iași s-a îmbogățit constant în ultimii ani și se pare că acest trend nu se va opri nici în acest an. Cele mai multe destinații noi au fost anunțate de către compania Wizz Air, care a programat deja încă 6 rute începând cu vara 2020. Se va zbura mai mult către orașele din Italia, prin deschiderea curselor către Bari, Torino (1 August) și Verona (3 August), iar Barcelona (1 August), Berlin și Londra (2 August) completează lista de oferte noi a companiei.

Tot către Verona va zbura și Blue Air începând cu 16 iunie, iar din această concurență a operatorilor de zbor vor avea de câștigat în special călătorii, beneficiind de orare de zbor diferite și prețuri mai atractive.

EXCLUSIV Dragoș Anastasiu cheamă angajați din Sri Lanka și caută și prin alte țări din Asia. De ce sunt aceștia preferați CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dragoș Anastasiu cheamă angajați din Sri Lanka și caută și prin alte țări din Asia. De ce sunt aceștia preferați

Rute noi de zbor cu plecare din Bacău în 2020

Zona Moldovei se dezvoltă din punctul de vedere al traficului aerian și prin cursele noi care vor pleca din Bacău. Compania românească Blue Air a anunțat începerea zborurilor către 6 noi destinații, începând cu vara acestui an: din 15 iunie călătorii vor putea zbura din Bacău către Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo sau Stuttgart.

În ceea ce privește rutele noi din Cluj-Napoca, în acest moment doar Ryanair a anunțat deschiderea curselor către Londra (Stansted) începând cu 2 Aprilie 2020.

Soția fostului fotbalist Gică Popescu își dublează cota la Rozmarin, hotel de referință al stațiunii Predeal în regimul comunist CITEȘTE ȘI Soția fostului fotbalist Gică Popescu își dublează cota la Rozmarin, hotel de referință al stațiunii Predeal în regimul comunist

Compania Aeriană

Orașul de plecare

Destinația

Lansarea rutei

Blue Air

București

Munchen

15 Iunie 2020

Blue Air

Iași

Verona

16 Iunie 2020

Blue Air

Bacău

Atena

15 Iunie 2020

Blue Air

Bacău

Birmingham

15 Iunie 2020

Blue Air

Bacău

Copenhaga

15 Iunie 2020

Blue Air

Bacău

Larnaca

15 Iunie 2020

Blue Air

Bacău

Oslo

15 Iunie 2020

Blue Air

Bacău

Stuttgart

15 Iunie 2020

Wizz Air

București

Lyon

2 Iunie 2020

Wizz Air

București

Praga

1 Iulie 2020

Wizz Air

București

Sevilla

4 Iulie 2020

Wizz Air

Iași

Barcelona

1 August 2020

Wizz Air

Iași

Bari

1 August 2020

Wizz Air

Iași

Torino

1 August 2020

Wizz Air

Iași

Berlin

2 August 2020

Wizz Air

Iași

Londra (Southend)

2 August 2020

Wizz Air

Iași

Verona

3 August 2020

Ryanair

București

Kavala

6 Iunie 2020

Ryanair

Cluj

Londra (Stansted)

2 Aprilie 2020

Eurowings

București

Stuttgart

21 Mai

 

viewscnt
Afla mai multe despre
rute avion
zboruri 2020