Touroperator: Achiziția online a ajuns la 15% din volumul de vânzări. Vacanțele se pot cumpăra și cu cardul Revolut

Touroperator: Achiziția online a ajuns la 15% din volumul de vânzări. Vacanțele se pot cumpăra și cu cardul Revolut
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2019

Touroperatorul Paralela 45 a anunțat, duminică, că achiziția online a ajuns la 15% din volumul de vânzări, iar vacanțele se pot cumpăra acum și cu cardul Revolut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Turoperatorul și Revolut au lansat campania “Paralela 45 loves Revolut”, care se derulează până la 1 septembrie, prin care turiștii își pot face gratuit un card Revolut, iar cei care au deja unul beneficiază de o reducere de 5% la pachetele pentru vacanța de vară și circuitele din oferta turoperatorului.

Mai mult, noii utilizatori ai cardului Revolut au posibilitatea să câștige o vacanță la un hotel de cinci stele din Belek, Antalya, în cadrul tombolei campaniei, potrivit News.ro.

Odată cu lansarea portalului de vacanțe paralela45.ro și a graficului cu tarifele hotelurilor din pachetele Paralela 45 pentru întreg sezonul, achiziția și plata online au ajuns la 15% din volumul său de vânzări, potrivit companiei.

Orbis a semnat un acord cu Accor privind vânzarea activității de servicii hoteliere CITEȘTE ȘI Orbis a semnat un acord cu Accor privind vânzarea activității de servicii hoteliere

Statisticile turoperatorului arată că turiștii care cumpără online sunt persoane active, cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani, locuitori în urban în proporție de 75%, care preferă, preponderent, vacanțe de peste 750 de euro/persoană, potrivit companiei.

“Am investit peste 500.000 de euro în tehnologie de ultimă generație și alte investiții vor urma pentru ca alegerea și plata unei vacanțe să fie extrem de accesibile clienților noștri”, a declarat Alin Burcea, directorul general Paralela 45.

viewscnt
Afla mai multe despre
paralela 45
vacante