Turnul Eiffel - redeschis după opt luni

Turnul Eiffel - redeschis după opt luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iul 2021

Turnul Eiffel a fost redeschis după opt luni de la închiderea sa din cauza pandemiei de Covid-19, cea mai lungă perioadă în care accesul vizitatorilor nu a fost posibil după Al Doilea Război Mondial, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În timp ce numărătoarea inversă a aju ns la zero, au avut loc aplauze și ovații din partea vizitatorilor care așteptau la coadă să intre, o formație a început să cânte, iar oamenii au început să treacă prin poarta de intrare, scrie News.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

"Ne simțim destul de norocoși să fim aici", a declarat Patrick Perutka, un tânăr de 18 ani din Croația, care aștepta de trei ore să se deschidă porțile.

Perutka era la prima sa vizită la Turnul Eiffel.

”Este mare lucru. Toată lumea știe despre asta”m a spus el despre turn.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Din cauza îngrijorărilor persistente cu privire la virus, măștile rămân obligatorii pentru oricine are peste 11 ani iar fiecare lift va transporta doar jumătate din numărul normal de vizitatori.

Începând cu 21 iulie, vizitatorii vor trebui să arate și un ”permis de sănătate” din partea guvernului francez, pentru a demonstra că sunt fie vaccinați, fie că au avut recent un test negativ pentru Covid-19.

viewscnt
Afla mai multe despre
turnul eiffel
paris