Un hotel cu 120 de camere, construit în apropiere de aeroportul Otopeni - scos la vânzare cu aproape 3 milioane euro

Un hotel cu 120 de camere, construit în apropiere de aeroportul Otopeni - scos la vânzare cu aproape 3 milioane euro
scris 29 nov 2019

Un hotel cu 120 de camere, a cărui construcție a început în anul 2006 și a fost finalizată în proporție de 80%, pentru că firma care l-a ridicat a intrat în insolvență și clădirea a fost câștigată de un creditor, a fost scos la vânzare cu 2,9 milioane de euro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Hotelul, promovat la vânzare de agenția imobiliară Happy Partnerships, este amplasat la 2 kilometri distanță de aeroportul Henri Coandă. Clădirea are 7.000 de metri pătrați (S+P+4E) suprafață construită și beneficiază de un teren de 5.500 metri pătrați. Hotelul dispune de 120 de camere duble, un restaurant, zonă de terasă bar, săli de conferință, sală de fitness, zonă de saună și masaj și 100 de locuri de parcare în regim suprateran.

Construcția hotelului a început în 2006 și a fost finalizată în proporție de 80%, moment în care firma care îl deținea a intrat în insolvență. Hotelul a fost executat silit și câștigat de un creditor care l-a scos la vânzare.

CONFIRMARE \ CITEȘTE ȘI CONFIRMARE "Puiu" Iordănescu se pregătește să scoată la vânzare un hotel celebru în regimul comunist

"Această clădire se vinde cu 420 euro/mp construit, în timp ce prețul pe metru pătrat al terenurilor din Otopeni care au deschidere la DN1 se ridica la 250 euro/mp, iar costul real al construcției se estimează la 600-700 euro/mp", spune pentru Profit.ro Alina Cojocaru, directorul general al agenției Happy Partnerships.

Ea arată că imobilul are dublă destinație - hotel și spații de birouri, fapt care îi oferă posibilitatea investitorului inclusiv să dezvolte un business center, chiriile în zonă fiind 13 euro + TVA, inclusiv mentenanța lunară a spațiului.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
otopeni
vanzare