Un sfert din românii care își petrec vacanța de iarnă în afara țării au ales destinații exotice

Un sfert din românii care își petrec vacanța de iarnă în afara țării au ales destinații exotice
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2016

Unul din patru români care își petrece vacanța de iarnă în afara țării a ales plajele exotice, cele mai căutate destinații fiind cele din Maldive, Cancun, Seychelles sau Phuket, potrivit VarbitTour, una dintre cele mai vechi agenții de turism din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

În schimb, șase din zece români au optat pentru o vacanță mai aproape de casă, în Europa, aceștia alegând piețele de Crăciun din Budapesta, Viena sau Praga, arată un comunicat al companiei citat de News.ro.

În aceeași categorie intră și românii care aleg să facă schi la Kopaonik (Serbia), Tirol (Austria) sau Bansko (Bulgaria).

De asemenea, foarte căutate au rămas în continuare city break-urile în orașe precum Paris, Milano sau Veneția.

15% dintre cei care au ales pachetele VarbitTour preferă destinațiile românești precum Straja, Poiana Brașov, zonele Maramureșului sau Bucovinei.

Potrivit VarbitTour, ofertele last minute sunt încă la mare căutare.

CFR Călători a pus în circulație de marți un vagon special pentru transportul de biciclete și schiuri CITEȘTE ȘI CFR Călători a pus în circulație de marți un vagon special pentru transportul de biciclete și schiuri

Românii care caută un pachet last-minute pot găsi oferte precum Revelion la Kopaonik pentru 400 euro pentru o persoană, cu cinci nopți de cazare cu demipensiune și cină festivă.

Un pachet în stațiunea Hurghada din Egipt costă de la 660 euro de persoană, pentru șapte nopți de cazare la un hotel de patru stele, în sistem all inclusive, iar o vacanță de Revelion în Rusia, la Moscova, costă de la 775 de euro de persoană.

VarbitTour este una din cele mai vechi agenții de turism de pe piața românească, fiind înființată în anul 1994, în Timișoara, ca și agenție tour-operatoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
maldive
cancun
seychelles