Unul dintre cele mai vechi hoteluri din Hanoi - închis din cauza coronavirusului

Unul dintre cele mai vechi hoteluri din Hanoi - închis din cauza coronavirusului
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mar 2020

Unul dintre cele mai vechi hoteluri din Hanoi și-a închis temporar porțile după ce doi turiști britanici cazați aici au fost testați pozitiv pentru coronavirus, au anunțat luni dimineață autoritățile vietnameze, potrivit DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nguyen Tri Luc, un responsabil pentru districtul Hoan Kiem, a confirmat că doi turiști britanici au fost cazați în Metropole Hotel din Hanoi și că autoritățile au colaborat pentru a se asigura că strada pe care este amplasat hotelul a fost pulverizată cu dezinfectant luni dimineață, scrie Agerpres.

Numeroase personalități de prim-rang au fost cazate la Metropole Hotel de la deschiderea acestuia, în 1901.

Desfășurarea olimpiadelor școlare și a competițiilor sportive - suspendată CITEȘTE ȘI Desfășurarea olimpiadelor școlare și a competițiilor sportive - suspendată

"Am desfășurat o monitorizare și am dezinfectat mai multe hoteluri din cartier, nu doar Metropole Hotel", a precizat Luc, citat în presa locală.

Hotelul a anunțat, printr-un comunicat intern, că în condițiile în care vizitatori cazați în urmă cu patru zile au fost testați pozitiv pentru Covid-19, toți oaspeții hotelului vor fi plasați în carantină timp de două săptămâni, până pe 20 martie cu aproximație. La acest moment, nu se cunoaște cu precizie numărul exact al persoanelor cazate în hotel.

viewscnt
Afla mai multe despre
hanoi
metropole hotel