VIDEO Mohammad Murad, mesaj către Ciucă: Dați ordonanță să nu se mai facă construcții ca în Mamaia și în sud. O să stricați și stațiunile Neptun, Olimp, Jupiter, Venus.Toți constănțenii știu cine conduce mafia!

VIDEO Mohammad Murad, mesaj către Ciucă: Dați ordonanță să nu se mai facă construcții ca în Mamaia și în sud. O să stricați și stațiunile Neptun, Olimp, Jupiter, Venus.Toți constănțenii știu cine conduce mafia!
scris 9 aug 2022

Omul de afaceri Mohammad Murad i-a transmis un mesaj premierului Nicolae Ciucă în care îi solicită să intervină și să nu se mai construiască în stațiunile din sudului litoralului ca în Mamaia, afirmând că astfel vor fi stricate și Neptun, Olimp, Jupiter, Venus.

De unde vin turiștii în Italia: americanii au cheltuit 2,1 miliarde de euro, în acest an. Rușii lipsesc cu desăvârșire, iar asiaticii sunt mult mai puțini decât înainte de pandemie CITEȘTE ȘI De unde vin turiștii în Italia: americanii au cheltuit 2,1 miliarde de euro, în acest an. Rușii lipsesc cu desăvârșire, iar asiaticii sunt mult mai puțini decât înainte de pandemie

"Domnule prim-ministru, vă rugăm din suflet, greșeala din Mamaia să nu se repete în sud. Vrem să interveniți să dați ordonanță să nu se mai facă construcții ca în Mamaia. O să stricați și stațiunile Neptun, Olimp, Jupiter, Venus. Fac apel. Faceți ceva”, a afirmat omul de afaceri.

El a susținut că în Constanța mafia imobiliară este condusă de procurori.

"Eu știu că mafia imobiliară este foarte puternică, condusă de procurori în Constanța. Cei care conduc mafia imobiliară în Constanța sunt procurorii. Cine a permis acest lucru procurorilor? Eu am fost sunat de patru ori de un procuror ca să-mi dau acordul pentru o construcție lângă mine. Cum se permite așa? Îl întreb pe ministrul Justiției, domnul Cătălin Predoiu, cum permiteți procurorilor să sune pe un om de afaceri ca să dea aviz contra interesului lui că altfel îți face dosar. Aștept să îmi facă dosare, domnul procuror. Vă rog să-mi faceți dosare că văd că numai așa se lucrează în Constanța. Constanța este total atipică. Cele mai multe dosare și șantaje care se întâmplă în România sunt în Constanța. Jumătate din ceea ce se întâmplă în România este doar în Constanța. Cine conduce mafia din Constanța? Toți constănțenii știu cine conduce mafia”, a afirmat Mohammad Murad.

FOTO Fundația Pro Economica, având sprijinul Guvernului Ungariei, a deschis primul hotel în România CITEȘTE ȘI FOTO Fundația Pro Economica, având sprijinul Guvernului Ungariei, a deschis primul hotel în România

El a menționat că își dorește ca Olimp să rămână stațiune și să nu se transforme într-un cartier precum Mamaia.

"Dați ordonanță, opriți toate proiectele pentru că vor fi cartiere ca în Mamaia. Cea mai căutată stațiune de pe litoral este Olimpul, unde am făcut investiție majoră. Și alții au făcut. Dorim să rămână stațiune turistică, nu cartier de oraș. Vă rog, învățați din greșelile altora. Interveniți. Domnul ministru al Turismului, faceți ceva, nu stați ascuns, ieșiți și spuneți gata cu construcțiile haotice, fără parcări, fără urbanism, fără sistematizare. Nu e normal”, a mai transmis omul de afaceri.

Mohammad Murad a fost președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc și deține mai multe investiții pe litoral.

viewscnt
Afla mai multe despre
mohammad murad
mamaia