VIDEO Prima TV: Litoralul prinde viață

VIDEO Prima TV: Litoralul prinde viață
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2022

Au crescut rezervările pentru litoralul Mării Negre odată cu eliminarea restricțiilor și cu promisiunea reintroducerii voucherelor de vacanță. Românii au plătit mai mult anul acesta pentru sejurul de Paște, 1 Mai și pentru vacanța de vara. Pentru două nopți de cazare, un cuplu poate scoate din buzunar până la 11.000 de lei, dacă vrea să stea într-un apartament de lux, în Mamaia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aproape 90% din locurile de cazare pe litoral sunt ocupate deși vacanțele anul acesta sunt mai scumpe ca anul trecut, arată Prima TV.

Wizz Air lansează noi rute spre România CITEȘTE ȘI Wizz Air lansează noi rute spre România

Cele mai avantajoase oferte sunt cele tip early booking. De exemplu, pentru un hotel de 3 stele din Mamaia, cu mic dejun inclus, pentru perioada 10-15 iunie, reducerea este de 15% pentru turiștii care achită până pe 30 aprilie, iar un hotel de 4 stele oferă chiar o reducere de 42%. Un alt hotel, de data aceasta de 5 stele oferă o reducere de 37% dacă plătiți luna aceasta vacanța integrală pentru vară.

Topul cererii pentru stațiunile de pe litoral este condus de Mamaia, urmată de Eforie Nord, Jupiter, Neptun-Olimp și Venus. Sunt stațiunile unde se lucrează intens zilele acestea.

Si mâncarea este mai scumpă cu până la 30% în restaurante și la terase. Un cost suplimentar anul acesta este și combustibilul consumat. Cei mai multi turiști vor veni cu mașinile la mare. De la București până în Cosntanța, de exemplu, un șofer ar trebui să alimenteze de aproximativ 400 de lei. Cei care vin însă din vestul țării vor plati mult mai mult. Un drum dus-întors poate ajunge și la 1.000 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
cazare