VIDEO Prima TV - Masca, obligatorie pe plajă. Amenzi drastice și stațiuni împânzite de forțe de ordine

VIDEO Prima TV - Masca, obligatorie pe plajă. Amenzi drastice și stațiuni împânzite de forțe de ordine
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2021

Masca este obligatorie pe plajă, de 1 Mai și de Paște, anunță autoritățile. O veți putea da jos doar când intrați în mare. În plus, aveți grijă! În Noaptea de Înviere, restricțiile se ridică doar pentru cei care merg la slujbă. Cine va fi găsit pe plajă, riscă amenzi drastice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cine merge pe litoral, în acest sfârșit de săptămână, va trebui să poarte mască inclusiv pe plajă!

Înainte de pandemie, nu era noapte fără ca sute de tineri sa nu petreacă până la răsăritul soarelui, pe plajă. Acum, acest lucru este interzis, arată Prima TV.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Autoritățile sunt cu ochii pe Mamaia și Vama Veche și anunță că, în noaptea de Înviere, ai voie să mergi la biserică, nu însă și pe plajă!

Pe de altă parte, pentru ca oamenii să nu ia cu asalt bisericile în noaptea de Înviere, stațiunile vor fi împânzite de forțe de ordine.

Autoritățile se pregătesc de un aflux ridicat și în punctele de frontieră, așa că și aici s-au luat măsuri suplimentare.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Hotelierii cred că aproape 35.000 de români vor fi la mare, pe durata sărbătorilor pascale.

Aglomerările de persoane din zonele lăcașurilor de cult, dar și cele din stațiuni sunt în atenția autorităților in mini-vacanța de Paște si 1 Mai.

viewscnt
Afla mai multe despre
masca
plaja