VIDEO Prima TV - Petrecerile pe iaht, noua modă pe litoral

VIDEO Prima TV - Petrecerile pe iaht, noua modă pe litoral
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2021

Noua modă în materie de distracție pe litoral sunt petrecerile pe iaht, în largul Mării Negre. Și iubitorii sporturilor nautice au de ales: pe Lacul Sutghiol este ski-jet, flyboard sau tiroliană pe luciul apei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conceptul a fost adus din insulele exotice celebre pentru chefurile faimoase, care atrag an de an turiști din întreaga lume.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Pe iahtul uriaș de tip catamaran, prețurile sunt între 250 și 350 de lei de persoană, care 5 ore de călătorie și mâncare servită pe punțile exterioare, scrie Prima TV.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Aceeași rețetă de import, o altă petrecere. Organizatorii de pe Lacul Sutghiol și-au făcut încălzirea cu un astfel de chef, zilele acestea, când au montat instalația de tiroliană pentru schi nautic.

Școala de Wakeboard costă vara 210 de lei, iar în luna mai prețurile sunt reduse cu 15%.

Cine nu are echipament de neopren poate închiria unul cu 40 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
yacht
litoral