VIDEO Prima TV: Pregătiri pe litoral

VIDEO Prima TV: Pregătiri pe litoral
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2022

Pregătirile pentru deschiderea sezonului estival pe litoral sunt pe ultima sută de metri. Pentru sărbătorile de Paște, peste 40 de unități de cazare de pe întreg litoralul românesc au lansat oferte pentru turiști. De 1 Mai, aproximativ 100 de hoteluri vor fi deschise în stațiunile românești de la Marea Neagră, iar din 1 iunie, 90% din unitățile de cazare vor fi gata să îi primească pe cei care vor să fure startul vacanțelor la mare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mulți hotelieri au făcut investiții și au amenajat unitățile de cazare, pentru a-i primi pe turiștii care vor sosi în curând. Se lucrează intens în această perioadă pe litoralul românesc, pentru ca plajele să ofere momente de relaxare și odihnă, relatează Prima TV.

Sudul Litoralului a devenit un adevărat ,,El Dorado’’ - promite investiții de 250 milioane euro. Hoteluri, apartamente și infrastructură turistică CITEȘTE ȘI Sudul Litoralului a devenit un adevărat ,,El Dorado’’ - promite investiții de 250 milioane euro. Hoteluri, apartamente și infrastructură turistică

Multe sectoare de plajă au fost în plin proces de amenajare pentru Paște și minivacanță de 1 Mai.

Tarifele de Paște au fost calculate pentru un sejur de 3 nopți și încep de la 189 lei pe noapte în Mamaia la un hotel de 3 stele și urcă până la 238 de lei pe noapte în stațiune, la un hotel de 4 stele. Acum, pentru 1 Mai, ofertele au alte prețuri.

După 2 ani de pandemie și restricții, hotelierii de la mare speră la câștiguri bune în primăvara aceasta. Este primul an fără restricții, iar turiștii abia așteaptă să se distreze fără opreliști.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
cazare
marea neagra