VIDEO Prima TV: Vacanțele early booking, la mare căutare

VIDEO Prima TV: Vacanțele early booking, la mare căutare
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 dec 2021

În timp ce unii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Revelion, alții…se gândesc deja la vacanțele de anul viitor. Pentru că o vacanță rezervată din timp înseamnă mai multe avantaje, românii au început deja să vâneze ofertele early booking. Iar pentru sezonul următor, concediile petrecute în Grecia sau în Turcia, sunt printre cele mai căutate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Timpul zboară, iar vacanța de iarnă este un bun prijel pentru români să vâneze oferte de vacanțe pentru 2022. Cu toate că pandemia nu s-a terminat, mulți abia așteaptă să plece în concediul mult visat și….așteptat un an întreg. Iar pachetele de vacanță, luate din timp, pot fi mult mai ieftine, arată Prima TV.

FOTO Sigla InterContinental, dată jos de pe hotelul-simbol al Capitalei după peste 40 de ani CITEȘTE ȘI FOTO Sigla InterContinental, dată jos de pe hotelul-simbol al Capitalei după peste 40 de ani

O astfel de destinație cu oferte avantajoaste este Antalya. Riviera turcească rămâne și pentru anul viitor în topul preferințelor pentru români, alături de litoralul bulgăresc și cel grecesc. Rezervată din timp, o vacanță în Antalya costă puțin peste 500 de euro de persoană – cu totul inclus.

Hotelierii din Antalya se pregătesc deja pentru următorul sezon și așteaptă cu nerăbdare turiștii din România.

Iar odată ajunși în Antalya, distracția este garantată pentru români. Și pot avea parte și de surprize.

Hotelurile de 4 și de 5 stele sunt cele mai căutate de români.

viewscnt
Afla mai multe despre
early booking
vacante