UE a aprobat preluarea Syngenta de către China National Chemical

UE a aprobat preluarea Syngenta de către China National Chemical
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2017

Uniunea Europeană a aprobat miercuri preluarea producătorului elvețian de pesticide Syngenta de către China National Chemical, cu condiția ca grupul chinez să renunțe la o mare parte din afacerile europene cu pesticide și produse care reglează creșterea culturilor, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anunțul Comisiei Europene a avut loc la o zi după ce autoritățile de reglementare americane au aprobat la rândul lor tranzacția, care este cea mai mare achiziție făcută vreodată în străinătate de o companie chineză, scrie News.ro.

Acordul din SUA este condiționat de vânzarea de către ChemChina a trei divizii productoare de pesticide.

Aprobarea preluării de către autoritățile de reglementare din SUA și Europa permite consolidarea pieței produselor agro-chimice, pe fondul unui val de tranzacții de miliarde de dolari.

Lactalis l-a numit pe italianul Giampaolo Manzonetto director general al Albalact CITEȘTE ȘI Lactalis l-a numit pe italianul Giampaolo Manzonetto director general al Albalact

UE a aprobat săptămâna trecută și fuziunea Dow Chemical cu DuPont.

Autoritățile de reglementare din Europa și alte regiuni mai trebuie să aprobe preluarea Monsanto de către grupul german Bayer.

viewscnt
Afla mai multe despre
syngenta
china national chemical