Atac armat într-unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Viena. Cel puțin două persoane au fost împușcate

Atac armat într-unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Viena. Cel puțin două persoane au fost împușcate
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2018

Un incident armat a avut loc vineri într-unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Viena, iar cel puțin două persoane au fost împușcate, scrie express.co.uk.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cel puțin doi oameni au fost împușcați în Figlmüller, restaurant fondat în urmă cu 110 ani, iar unul dintre ei este posibil să fi decedat, scrie News.ro.

Presa locală a confirmat că poliția se află la fața locului. Un purtător de cuvânt al forțelor de ordine a declarat pentru Heute: „Doi oameni sunt răniți grav, iar o persoană a fugit”.

Huawei iese la atac în România: Nu a existat nicio dovadă că echipamentul nostru ar reprezenta o amenințare la adresa securității CITEȘTE ȘI Huawei iese la atac în România: Nu a existat nicio dovadă că echipamentul nostru ar reprezenta o amenințare la adresa securității

Focurile de armă au fost trase în jurul orei locale 13.30. Un martor a precizat că 20 - 30 de oameni au fugit speriați din zona restaurantului.

Elicopterele poliției survolează Viena, în urmărirea atacatorului, iar zona din apropierea restaurantului a fost închisă.

Poliția nu crede că atacul este unul terorist și a precizat că nu există pericol pentru cetățeni.

Motivul atacului a rămas neclar.

viewscnt
Afla mai multe despre
viena
restaurant
atac armat