Cinci gări din centrul și vestul Ucrainei au fost atacate de trupele ruse

Cinci gări din centrul și vestul Ucrainei au fost atacate de trupele ruse
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2022

Cinci gări au fost atacate, luni, în centrul și vestul Ucrainei, de trupele ruse. Atacurile s-au soldat cu un un număr nespecificat de victime, a anunțat televiziunea ucraineană, citând compania de stat a Căilor Ferate Ucrainene, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oleksandr Kamyshin, directorul Căilor Ferate Ucrainene, a declarat că atacurile au avut loc în interval de o oră, iar detaliile sunt în curs de verificare, arată news.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere

Pe 8 aprilie a avut loc un atac al forțelor ruse asupra gării din orașul Kramatorsk (estul Ucrainei), care s-a soldat cu moartea a cel puțin 57 de persoane și rănirea altor 109 (inclusiv copii), în timp ce așteptau să fie evacuate în zone mai sigure ale țării.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina