După mulți ani, Germania decide: Trimite arme Ucrainei. În urmă cu o lună trimitea doar căști și primea întrebarea: Perne, nu?

După mulți ani, Germania decide: Trimite arme Ucrainei. În urmă cu o lună trimitea doar căști și primea întrebarea: Perne, nu?
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2022

Guvernul german autorizează livrarea a 400 de lansatoare de rachete antitanc, modificându-și astfel politica din ultimii ani prin care-și interzicea să exporte armament letal în zone de conflict, declară o sursă guvernamentală AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

”Având în vedere agesiunea militară rusă împotriva Ucrainei, Guvernul german este pregătit să dea undă verde unor materiale de care Ucraina are nevoie urgentă pentru a se apăra”, declară sursa citată, arată news.ro.

În urmă cu o lună, Germania a decis că va furniza doar 5.000 de căști militare Ucrainei, generând reacția primarului din Kiev, fostul mare boxer Vitali Klitschko, fost campion mondial la box categoria grea, care a trăit ani de zile în Germania și care a numit transportul de 5.000 de căști o „glumă”. 

„Ce fel de sprijin va mai trimite Germania. Perne?”, a întrebat atunci acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
germania
ucraina