Grupul hotelier Orbis deschide primul Novotel din Sarajevo

Grupul hotelier Orbis deschide primul Novotel din Sarajevo
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2017

Grupul hotelier Orbis din Polonia va deschide primul Novotel din Sarajevo, Capitala din Bosnia și Herțegovina, prin semnarea unui acord de franciză cu grupul Al Shiddi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe lângă proiectul Novotel, grupul Al Shiddi a intrat într-un acord de franciză în acest an cu Swissôtel, parte a AccorHotels, pentru dezvoltarea unui nou resort urban de 218 camere, programat să se deschidă la începutul anului 2018.

În 2015, Orbis, principalul grup hotelier din Polonia, a semnat cu acționarul său strategic Accor un contract de preluare a 46 de hoteluri din șase țări din Europa, printre care și România, și un contract master de licențiere.

Schneider Electric a numit un român la conducerea operațiunilor din Bulgaria, Albania, Macedonia și Kosovo CITEȘTE ȘI Schneider Electric a numit un român la conducerea operațiunilor din Bulgaria, Albania, Macedonia și Kosovo

"Odată cu deschiderea Novotel Sarajevo, Orbis Hotel Group, partener strategic al  AccorHotels din Europa de Est, intră pe piața hotelieră de categorie medie (midscale) din Bosnia și Herțegovina, o piață foarte promițătoare, cu un potențial deosebit pentru hoteluri operate sub branduri internaționale. Intenția noastră este foarte clară: dorim să ne  dezvoltăm rețeaua de hoteluri din regiunea balcanică și din Europa de Est, consolidându-ne astfel poziția de lider", a declarat Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis Hotel Group. 

Novotel este o marcă midscale a  AccorHotels.

viewscnt
Afla mai multe despre
novotel
polonia
bosnia
orbis
accor