Încă două companii suspendă toate zborurile din și înspre Rusia

 Încă două companii suspendă toate zborurile din și înspre Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mar 2022

Alte două companii aeriene – Air Astana din Kazahstan și Pegasus Airlines din Turcia – suspendă toate zborurile din și înspre Rusia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-o declarație postată pe Twitter, Air Astana a spus că „regretă sincer să informeze că, din cauza retragerii acoperirii de asigurare pentru zborurile comerciale către, dinspre și peste Federația Rusă, toate zborurile către Federația Rusă sunt suspendate cu efect imediat”, transmite CNN.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Pegasus Airlines a declarat că suspendă zborurile în perioada 13-27 martie, invocând riscuri operaționale și limitări impuse de sancțiunile europene, scrie g4media.ro.

La începutul acestei luni, United Airlines, cu sediul în SUA, a declarat că zborurile sale vor evita acum spațiul aerian rusesc. Airbus a suspendat sprijinul pentru companiile aeriene ruse, în timp ce Boeing a declarat că a suspendat operațiunile majore la Moscova și și-a închis temporar biroul din Kiev.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
avioane
zboruri