Lukașenko mizează pe faptul că Crimeea își va deschide spațiul aerian pentru zborurile din Belarus

Lukașenko mizează pe faptul că Crimeea își va deschide spațiul aerian pentru zborurile din Belarus
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iun 2021

Președintele belarus Alexandr Lukașenko, care a refuzat să recunoască anexarea Crimeei de către Rusia din 2014, a declarat că discută cu Moscova despre începerea zborurilor din Belarus în Crimeea, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operatorul aerian național din Belarus riscă să fie sancționat de Uniunea Europeană după ce autoritățile belaruse au obligat o aeronavă cu pasageri a Ryanair, care zbora din Grecia în Lituania, să aterizeze la Minsk, pentru arestarea unui jurnalist disident și a prietenei acestuia, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

”Ucraina și-a închis spațiul aerian pentru noi. Avem propriul nostru sanatoriu în Crimeea...unde oamenii obișnuiesc să meargă, pe calea aerului. Pentru a nu agrava relațiile, am călătorit prin Ucraina...Acum au închis spațiul aerian”, a spus Lukașenko, citat de agenția de presă Belta.

Rusia a anexat Crimeea de la Ucraina în 2014, iar Occidentul a reacționat cu condamnarea acțiunii și cu sancțiuni. Ucraina vrea teritoriul înapoi.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

”I-am spus președintelui rus Vladimir Putin: ”Gândiți-vă cum putem ajunge în Crimeea. Nu vom putea zbura prin Polonia, nu ne permit să trecem nici pe acolo”, a afirmat Lukașenko, citat de Belta.

viewscnt
Afla mai multe despre
alexandr lukașenko
belarus