Melania Trump oprește o campanie publicitară a unei școli de limba engleză din Croația care-i folosea imaginea și mesajul ”imaginați-vă până unde puteți ajunge cu un pic de engleză”

Melania Trump oprește o campanie publicitară a unei școli de limba engleză din Croația care-i folosea imaginea și mesajul ”imaginați-vă până unde puteți ajunge cu un pic de engleză”
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 sep 2017

Prima Doamnă a Statelor Unite Melania Trump a oprit campania publicitară a unei școli de limba engleză din Croația care folosea o imagine a sa însoțită de un text pe care se pare că nu l-a apreciat, potrivit avocatei sale locale, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu scopul de a atrage din nou elevi, acest institut a plasat vinerea trecută cinci panouri publicitare la Zagreb, în care apare un portret al Melaniei Trump și textul ”imaginați-vă până unde puteți ajunge cu un pic de engleză”, scrie News.ro.

Aceste panouri au fost retrase încă de marți, în urma intervenției avocatei slovene Natasa Pirc Musar, care reprezintă interesele Primei Doamne americane și care a contactat școala pentru a-și exprima nemulțumirea.

Președintele Klaus Iohannis și soția sa s-au fotografiat alături de Melania și de Donald Trump la recepția oferită în onoarea șefilor de delegații prezenți la Adunarea Generală ONU CITEȘTE ȘI Președintele Klaus Iohannis și soția sa s-au fotografiat alături de Melania și de Donald Trump la recepția oferită în onoarea șefilor de delegații prezenți la Adunarea Generală ONU

Instituția ”a încălcat grosolan legea croată (...), odată ce a folosit în mod ilegal numele și persoana doamnei Trump în scopuri comerciale”, a declarat Natasa Pirc Musar, citată într-un comunicat.

Folosirea unor portrete ale Melaniei Trump poate să aibă loc numai ”cu permisiunea și consimțământul său, indiferent de natura produsului” care face obiectul publicității, a adăugat Pirc Lusar.

”Suntem satisfăcuți să vedem că ei (reprezentanții școlii) au realizat că au comis o mare eroare”, a adăugat ea.

La rândul său, școala și-a cerut scuze că a provocat o reacție negativă, deoarece ideea era, din contră, să transmită ”un mesaj pozitiv”.

”Avocatul care o reprezintă pe doamna Trump ne-a contactat și a cerut ca panourile să fie ridicate”, a declarat un purtător de cuvânt al instituției și totodată autorul panoului, Ivis Buric.

viewscnt
Afla mai multe despre
melania trump
croatia