Moscova ar putea să impună Washingtonului să-și reducă din nou personalul diplomatic, anunță Putin, care nu-l critică pe Trump

Moscova ar putea să impună Washingtonului să-și reducă din nou personalul diplomatic, anunță Putin, care nu-l critică pe Trump
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2017

Rusia își rezervă dreptul să reducă și mai mult personalul diplomatic american la Moscova, a anunțat marți președintele rus Vladimir Putin, adăugând că nu nu va face totuși acest lucru pentru moment, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Putin a denunțat, de asemenea, drept ”grosolane și fără precedent”  măsurile pe care Washingtonul le-a întreprins cu privire la instalații diplomatice ruse în Statele Unite, scrie News.ro.

Liderul de la Kremlin a anunțat, în acest sens, că va dispune ca Ministerul rus de Externe să dea în judecată autoritățile americane, pe care le acuză că au încălcat dreptul la proprietate al Rusiei.

Pe de altă parte, Putin s-a abținut să-l critice în vreun fel pe omologul său american Donald Trump, relatează The Associated Press.

Procesul în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi reluat de instanța supremă CITEȘTE ȘI Procesul în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi reluat de instanța supremă

Liderul rus a respins marți ca ”naivă”, într-o conferință de presă, întebarea dacă este dezamăgit de Trump.

Trump ”nu este mireasa mea, iar eu nu sunt mirele lui”, a declarat liderul de Kremlin, citat de agențiile ruse.

Întrebat cum se va simți Rusia dacă Trump va fi judecat în vederea demiterii, Putin a răspuns că ar fi ”absolut greșit” ca Rusia să discute probleme interne americane.

Oficiali ruși au aplaudat alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite anul trecut, iar Putin l-a lăudat ca pe o persoană care vrea să îmbunătățească relațiile ruso-americane.

Însă, impunearea unor noi sancțiuni americane Rusiei și închiderea de către Washington a unui consulat rus alimentează îngrijorări cu privire la o îmbunătățire a relațiilor între cele două țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
putin
trump