Orban acuză UE că se transformă într-un ''imperiu''

Orban acuză UE că se transformă într-un ''imperiu''
scris 19 iun 2021

Premierul ultranaționalist al Ungariei, Viktor Orban, a declarat sâmbătă că Uniunea Europeană se transformă într-un "imperiu" care contravine intereselor națiunilor de pe continentul european, relatează EFE, citată de Agerpres.

"În loc de Europa națiunilor, la Bruxelles se construiește un suprastat. De aceea, democrații care se bazează pe valorile naționale se confruntă astăzi cu cei care construiesc un imperiu", a spus Orban într-un discurs, potrivit agenției MTI.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Potrivit acestuia, construirea unui imperiu european contravine ideii de democrație și nimeni nu a autorizat astfel de politici.

viewscnt
Afla mai multe despre
viktor orban
ue imperiu
europa natiunilor