Peste 80 de companii deținute de ruși sau cu participare rusă au fost înregistrate în Serbia în luna martie

Peste 80 de companii deținute de ruși sau cu participare rusă au fost înregistrate în Serbia în luna martie
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2022

Peste 80 de companii deținute de ruși sau cu participare rusă au fost înregistrate în Serbia în luna martie. Aceste date au fost publicate de Registrul Unic de Stat al Persoanelor Juridice și Antreprenorilor din țară, potrivit Tass și Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Un total de 202 antreprenori individuali din Rusia și 86 de companii cu participare rusă și-au înregistrat afacerile în Serbia după introducerea noilor sancțiuni occidentale împotriva Rusiei.

FOTO La Prăvălescu, un business din centrul Bucureștiului, dispare brusc după 6 ani cu un mesaj: Încercați să intrați în prăvălii mici, în care s-a pus suflet. Fără voi, dispar și nu mai rămân decât giganțiii industriei alimentare! CITEȘTE ȘI FOTO La Prăvălescu, un business din centrul Bucureștiului, dispare brusc după 6 ani cu un mesaj: Încercați să intrați în prăvălii mici, în care s-a pus suflet. Fără voi, dispar și nu mai rămân decât giganțiii industriei alimentare!

Tot în aceeași perioadă, în țară au fost înregistrate cinci companii ucrainene, precum și un antreprenor individual din Ucraina. Analiștii sârbi subliniază că, în viitorul apropiat, până la 400 de companii din Rusia ar putea să se mute în această țară sau să își deschidă reprezentanțe pe teritoriul Serbiei.

"O parte din firme nu pot funcționa normal (din cauza sancțiunilor), dar au încheiate contracte și obligații în baza acestora, iar singurul loc din Europa unde nu au probleme cu organizarea activității este Serbia" - a declarat un omul de afaceri sârb, președinte companiei ITM Group, Toplica Spasojević.

viewscnt
Afla mai multe despre
serbia
rusia
companii