Polonia redeschide restaurantele și barurile la exterior și relaxează obligativitatea purtării măștii

Polonia redeschide restaurantele și barurile la exterior și relaxează obligativitatea purtării măștii
scris 17 mai 2021

Polonia le va permite din nou cetățenilor să ia masa la restaurant în exterior după o interdicție de peste șase luni, dar clienții vor putea ocupa numai una la fiecare două mese, informează agenția PAP, preluată de dpa.

Oamenii nu mai trebuie să poarte măști în exterior dacă pot păstra o distanță de cel puțin 1,5 metri față de alte persoane în spațiile publice, scrie Agerpres.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Între timp, obligativitatea portului măștii continuă să se aplice în autobuze și trenuri, în magazine și în cele mai multe clădiri publice. "Ar trebui să avem mereu o mască la noi în caz că intrăm în interior", a subliniat un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății.

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
coronavirus