Polonia vrea să-și protejeze companiile, pentru a nu fi preluate ieftin

Polonia vrea să-și protejeze companiile, pentru a nu fi preluate ieftin
scris 22 apr 2020

Guvernul Poloniei intenționează să protejeze companiile, afectate de pandemia de coronavirus (COVID-19), pentru a nu fi preluate ieftin de fondurile de capital privat, a anunțat marți vicepremierul Jadwiga Emilewicz, transmite Reuters.

Detaliile propunerii destinate să ajute companiile să supraviețuiască în actuala criza economică vor fi prezentate vineri, a adăugat oficialul polonez, potrivit Agerpres.

INFOGRAFIC România și-a împărțit echitabil importurile de electricitate din vecini: câte o treime din Ungaria, Ucraina și Serbia. Bulgaria - singurul stat în care a exportat mai mult decât a importat în februarie CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC România și-a împărțit echitabil importurile de electricitate din vecini: câte o treime din Ungaria, Ucraina și Serbia. Bulgaria - singurul stat în care a exportat mai mult decât a importat în februarie

Propunerea se va adăuga planului de măsuri fiscale în valoare de 330 miliarde de zloți (78,9 miliarde de dolari) adoptat de Guvernul de la Varșovia, pentru a atenua potențialele daune provocate de pandemie.

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
coronavirus