Președintele Poroșenko a semnat decretul pentru adoptarea extinderii sancțiunilor împotriva Rusiei

Președintele Poroșenko a semnat decretul pentru adoptarea extinderii sancțiunilor împotriva Rusiei
scris 18 mai 2018

Președintele ucrainean Petro Poroșenko a semnat decretul pentru adoptarea deciziei de extindere a sancțiunilor împotriva unor companii și entități din Rusia, se arată într-un comunicat publicat vineri pe site-ul prezidențial, relatează Reuters.

Consiliul de Securitate și Apărare al Ucrainei a aprobat la începutul lunii mai aceleași sancțiuni ca Statele Unite care vizează magnați și aliați ai președintelui rus Vladimir Putin, scrie Agerpres.

VIDEO Inaugurarea ”Podului Crimeei” de către Putin, condamnată de SUA, UE și Ucraina CITEȘTE ȘI VIDEO Inaugurarea ”Podului Crimeei” de către Putin, condamnată de SUA, UE și Ucraina

Kievul a extins de asemenea sancțiunile existente împotriva a sute de companii și entități din Rusia, ca răspuns la anexarea Crimeii în 2014 și la sprijinul Kremlinului pentru rebelii proruși din estul Ucrainei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ucraina
sanctiuni
rusia