Putin denunță caracterul ”agresiv” al strategiei apărării americane

Putin denunță caracterul ”agresiv” al strategiei apărării americane
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2017

Președintele rus Vladimir Putin a denunțat vineri caracterul ”agresiv” al noii strategii în domeniul securității naționale a Washingtonului și mai ales multiplicarea infrastructurilor NATO și ale Statelor Unite în Europa, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Această ”strategie de apărare are, fără îndoială, un caracter ofensiv, dacă vorbim în limbaj diplomatic”, a declarat Putin într-o întâlnire cu comandanți ai armatei ruse, difuzată în direct de televiziunea publică, potrivit News.ro.

”Dar dacă trecem în termeni militari, ea are, fără îndoială, un caracter agresiv”, a subliniat el.

Creditorii europeni au aprobat o finanțare de 270 milioane euro pentru interconectarea rețelelor electrice din Republica Moldova și România CITEȘTE ȘI Creditorii europeni au aprobat o finanțare de 270 milioane euro pentru interconectarea rețelelor electrice din Republica Moldova și România

Rusia trebuie să fie un ”lider absolut” în crearea unei armate de nouă generație, pentru a-și asigura suveranitatea și politica externă independentă, a îndemnat el.

”Rusia trebuie să se afle între țările lider, iar în anumite domenii un lider absolut în crearea unei armate de nouă generație”, a declarat liderul de la Kremlin în această întâlnire.

viewscnt
Afla mai multe despre
putin