Record: Varianta rusească a producției „Everybody Loves Raymond”, cel mai lung serial TV adaptat

Record: Varianta rusească a producției „Everybody Loves Raymond”, cel mai lung serial TV adaptat
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 oct 2017

Varianta rusească a producției „Everybody Loves Raymond” a fost desemnată oficial cel mai lung serial TV adaptat, scrie The Hollywood Reporter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Guinness World Records a recunoscut versiunea formatului Sony Pictures Television după cel de-al 455-lea episod al serialului ajuns la sezonul al 20-lea, scrie News.ro.

Serialul, difuzat de CTC, a avut premiera în noiembrie 2009 sub numele „Voroniny”.

Spre deosebire de serialul american, unde personajul principal, Raymond, era jurnalist sportiv pentru Newsday, în varianta rusească, Nikolai Voronin face parte din clasa muncitoare, fiind angajat ca inginer-constructor.

Mihai Busuioc a fost votat de Parlament în funcția de președinte al Curții de Conturi CITEȘTE ȘI Mihai Busuioc a fost votat de Parlament în funcția de președinte al Curții de Conturi

Începând cu al 11-lea sezon, „Voroniny” este bazat integral pe conținut original, personajele fiind adaptate din serialul american.

Cel de-al 21-lea sezon al serialului se află în producție.

„Everybody Loves Raymond” a fost adaptat și în alte țări, între care Cehia, Olanda, India, Egipt și Israel, însă nicăieri nu a avut un succes asemănător celui din Rusia. 

viewscnt
Afla mai multe despre
everybody loves raymond
serial tv
rusia