Rusia aprobă administrarea vaccinului Sputnik V la persoanele de peste 60 de ani

Rusia aprobă administrarea vaccinului Sputnik V la persoanele de peste 60 de ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 dec 2020

Rusia a aprobat administrarea vaccinului Sputnik V la persoanele în vârstă de peste 60 de ani, scriu agențiile de știri rusești, citându-l pe ministrul Sănătății, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Persoanele de pe 60 de ani au fost excluse până acum din programul de inoculare din Rusia, în timp ce vaccinul a fost testat pe agest grup de vârstă în mod separat, arată Hotnews.

INTERVIU Gianrodolfo Tonielli, Country Managing Director Accenture Romania CITEȘTE ȘI INTERVIU Gianrodolfo Tonielli, Country Managing Director Accenture Romania

”Respect legea. Voi asculta recomandările specialiștilor, așa că nu am făcut-o încă. Dar cu siguranță o voi face cât mai curând posibil. Nu văd niciun motiv să nu mă vaccinez ”, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin pe 17 decembrie în cadrul unei conferințe de presă, după ce experții au avertizat că Sputnik V ar putea fi dăunător pentru pacienții cu vârsta de peste 60 de ani.

Rusia a dezvoltat propriul vaccin, Sputnik V, care a fost înregistrat în luna august, rușii susținând că acesta are o eficacitate de 95% și nu prezintă efecte secundare.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
vaccin
sputnik