Rusia și-a rechemat ambasadorul din SUA la Moscova, pentru consultări, după comentariile lui Biden față de Putin

Rusia și-a rechemat ambasadorul din SUA la Moscova, pentru consultări, după comentariile lui Biden față de Putin
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2021

Rusia și-a rechemat ambasadorul din Statele Unite la Moscova, pentru consultări privind viitorul relațiilor ruso-americane, după ce președintele Joe Biden a spus că Vladimir Putin ”va plăti un preț” pentru amestecul în alegerile prezidențiale din SUA, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Biden a făcut aceste comentarii în urma unui raport al serviciilor americane de informații care susține acuzațiile că Putin se află în spatele interferenței Rusiei în alegerile din Statele Unite, o acuzație despre care Rusia afirmă că este lipsită de fundament, scrie News.ro.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Ministerul rus de Externe a anunțat într-un comunicat că l-a rechemat pe ambasador, Anatoli Antonov, la Moscova, pentru a discuta despre viitorul relațiilor Rusiei cu Statele Unite.

Măsura are rolul să asigure că legâturile bilaterale dintre cele două țări nu se degradează în mod ireparabil.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

”Principalul obiectiv pentru noi este să stabilim modalități prin care relațiile ruso-americane dificile, pe care Washingtonul le-a dus într-o fundătură în ultimii ani, ar putea fi rectificate. Suntem interesați de prevenirea degradării ireversibile a acestora, dacă americanii recunosc riscurile implicate”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, într-un comunicat publicat pe site-ul instituției.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ambasador
sua