Toți cei 24 de marinari ucraineni reținuți de Rusia au fost puși sub acuzare pentru trecerea ilegală a graniței

Toți cei 24 de marinari ucraineni reținuți de Rusia au fost puși sub acuzare pentru trecerea ilegală a graniței
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 dec 2018

Marinarii ucraineni capturați de Rusia în strâmtoarea Kerci au fost puși sub acuzare pentru trecerea ilegală graniței Rusiei, a anunțat Nikolai Polozov, avocatul unuia dintre ei, informează TASS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Acuzațiile au fost formulate imediat după arestarea lor. Toți sunt acuzați că au încălcat granița Rusiei, conform articolului 322.3 din Codul Penal al Rusiei”, a declarat Polozov.

El a precizat că nu s-a întâlnit cu clientul său, Denis Gritsenko, de când a fost arestat, scrie News.ro.

CONFIRMARE Fosta ICRA București, controlată de SIF Muntenia, pregătește un Retail Park în vestul Capitalei, semnând contracte cu mai mulți retaileri. Prima fază va fi deschisă joi, germanii de la Kik intră în Capitală CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Fosta ICRA București, controlată de SIF Muntenia, pregătește un Retail Park în vestul Capitalei, semnând contracte cu mai mulți retaileri. Prima fază va fi deschisă joi, germanii de la Kik intră în Capitală

„Nu m-am întâlnit încă cu clientul meu, nu știu dacă au fost trimise la Moscova documente sau cine coordonează investigația”, a adăugat Polozov.

Săptămâna trecută, marinarii au fost plasați în arest preventiv timp de două luni.

Duminică, președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că este „prea devreme” pentru a elibera marinarii și navele ucrainene capturate de Rusia în Marea Azov, acuzând guvernul Ucrainei că a creat acest incident ca o distracție de la problemele sale interne.

Președintele rus a declarat că este necesar ca Rusia să îi rețină pe marinari cât timp este construită acuzarea legală pentru a demonstra că cele trei nave ucrainene au încălcat apele teritoriale ale Rusiei. El a declarat că jurnalele de bord vor arăta că încercarea lor de a trece prin Strâmtoarea Kerci din Marea Neagră spre Marea Azov a fost provocare.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina
militari