UE prelungește cu șase luni sancțiunile impuse Rusiei în urma anexării Crimeei în 2014

UE prelungește cu șase luni sancțiunile impuse Rusiei în urma anexării Crimeei în 2014
scris 19 dec 2019

Consiliul European a anunțat joi că a prelungit cu șase luni sancțiunile impuse Rusiei după anexarea Crimeei, în martie 2014, relatează Reuters.

Președintele francez Emmanuel Macron și cancelarul german Angela Merkel le-au prezentat săptămâna trecută șefilor de stat și de guverne din Uniunea Europeană (UE) un bilanț cu privire la implementarea acordurilor de la Minsk, încheiat în 2015 în vederea unei păci în estul Ucrainei, scrie News.ro.

CJUE a decis că Franța nu poate cere Airbnb să respecte legislația din domeniul imobiliar CITEȘTE ȘI CJUE a decis că Franța nu poate cere Airbnb să respecte legislația din domeniul imobiliar

”În măsura în care acordurile de la Minsk nu sunt complet aplicate, Consiliul European a luat în unanimitate decizia politică de a prelungi sancțiunile impuse Rusiei”, a anunțat Consiliul într-un comunicat.

Aceste măsuri de retorisiune se aplică până la 31 iulie 2020.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rusiei
consiliul european