Un nou top manager asociat cu Gazprom găsit mort în propria piscină

Un nou top manager asociat cu Gazprom găsit mort în propria piscină
scris 6 iul 2022

Directorul general al companiei de logistică Astra-Shipping, specializată în contracte Gazprom, Yuri Voronov, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit mort, anunță Radio Europa Liberă Ucraina.

Acesta locuia în districtul Vyborgsky din regiunea Leningrad, într-un cartier de lux, arată G4Media.ro.

PROFIT NEWS TV Șeful Poștei Române - Sute de oameni pleacă în fiecare lună să se pensioneze. Cât a câștigat o angajată citind contoare CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Șeful Poștei Române - Sute de oameni pleacă în fiecare lună să se pensioneze. Cât a câștigat o angajată citind contoare

Potrivit presei, cadavrul bărbatului a fost găsit într-o piscină de pe proprietatea sa. Cauza preliminară a morții este o rană provocată prin împușcătură, provocată de însuși Voronov, susțin autoritățile. Rudele decedatului susțin că acesta a pierdut mulți bani din cauza unor probleme cu contractanții și partenerii.

De la începutul anului, acesta este al patrulea deces al unui manager de top asociat direct cu corporația Gazprom. În ianuarie, Leonid Shulman, un manager de top al Gazprom Invest, a fost găsit mort în regiunea Leningrad;

În aprilie, fostul vicepreședinte al Gazprombank Vladislav Avaev, soția și fiica sa au fost găsite moarte la Moscova. Potrivit anchetatorilor, Avaev, care era la un pas de faliment, și-a împușcat cei dragi și apoi s-a sinucis.

viewscnt
Afla mai multe despre
gazprom
rusia
moarte