Ungaria a demarat procedura de licitație pentru frecvențele 5G

Ungaria a demarat procedura de licitație pentru frecvențele 5G
scris 19 iul 2019

Autoritatea de reglementare în domeniul telecomunicațiilor din Ungaria (NMHH) a demarat joi procedura de licitație pentru frecvențele destinate tehnologiei 5G, prin publicarea pe pagina sa de Internet a documentației de licitație, informează MTI.

Firmele interesate trebuie să își exprime dorința de a participa la licitație până la data de 8 august. NMHH estimează că va putea publica o listă de participanți la începutul lunii septembrie, scrie Agerpres.

O falsă aplicație FaceApp infectează victimele cu un modul adware CITEȘTE ȘI O falsă aplicație FaceApp infectează victimele cu un modul adware

Participanții vor putea să depună oferte pentru licențe în benzile 2600 MHz, 3600 MHz, 700 MHz și 2100 MHz timp de patru zile, în perioada 23 octombrie - 11 octombrie. Câștigării licențelor ar urma să fie anunțați la mijlocul lunii octombrie.

Licențele vor fi valabile pentru o perioadă de 15 ani, cu opțiunea prelungirii pentru încă cinci ani.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
5g
ungaria