Ungaria - Creșterea subvențiilor de stat a dus la o campanie de împădurire fără precedent

Ungaria - Creșterea subvențiilor de stat a dus la o campanie de împădurire fără precedent
scris 2 mai 2021

Totalul fondurilor alocate pentru împădurire în Ungaria a depășit 100 miliarde forinți (278 milioane euro), a anunțat secretarul de stat pentru agricultură al Ministerului Agriculturii din Ungaria, citat de agenția MTI.

Ca urmare a creșterii exponențiale a subvenției, campania de împădurire din Ungaria a ajuns la rezultate fără precedent, arată Economedia.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Astfel, nu mai puțin de 2.600 de fermieri plantează în prezent peste 25.000 de hectare de pădure, costul total fiind de pentru 112 miliarde forinți (311,5 milioane euro). În ultimul an, interesul fermierilor pentru sprijinul acordat pentru împădurire a crescut exponențial, deoarece subvențiile pentru plantare, îngrijire și întreținere au fost concepute în așa fel încât fermierii să fie interesați în plantarea pădurilor pe terenurile de calitate slabă.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
paduri